BYENS DAG 2022 ved Torpen Kapel den 17. september kl. 11-15

Den helt store familiedag - en hyldest til fællesskabet i Humlebæk

Kom tredje lørdag i september kl. 11-15 til den årlige familesjove, hygge, hoppe, lytte, smage og shoppedag. Vær sammen med de laangt over 1.000 humlebækkere, der plejer at nyde lørdagen i og omkring Torpen Kapel.

Det er nu niende gang, vi holder Byens Dag. Selvom programmet ikke er fastlagt helt, så ved vi allerede nu, at du kan glæde dig til hoppekirken, loppemarked, børnesjov og masser af kaffe, kage og lækkerier i boderne. I Torpen Kapel vil der være koncerter hver time: Nordsjællands ungdomskor, Råcreme, Fredensborg Musikskole og Fredensborg Byorkester. Vær med til at gøre dagen festlig.

Bestil din standplads nu. Gratis for børn under 12

Vil du have standplads på Byens Dag? Du kan bruge standen til at sælge popcorn, pileflet, æblehøsten, børnenes brugte legetøj. Er du erhvervsdrivende, så brug standen til at sælge varer, uddele smagsprøver og reklamere for din forretning. Sportsklubber kan afholde småkonkurrencer og finder nye medlemmer. Ja, der er mange muligheder. Standarealerne er lige store og er alle placeret på græsset i alleen op til kapellet. Standene tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Hoppekirken er naturligvis med

​Koncerter i kapellet hver time

Fløjtenist i orkester, der optræder på Byens DagI år kan du opleve fire koncerter:

11:15    Nordsjællands Ungdomskor

12:00    Råcreme

13:00    Fredensborg Musikskole

14:00    Fredensborg Byorkester

En gratis koncertoplevelse hver time er ikke noget, du kan opleve hver dag. Tag en kop kaffe eller en godbid fra boderne med dig ind og nyd tre meget forskellige musikalske oplevelser.

Nordsjællands Ungdomskor er et af vores egne kor her i provstiet. Du kender sikker mindst en af sangerne.  Læs mere om vores syv kor her!

Råcreme er hyppig gæst her i kapellet og ved Byens Dag.  Vi glæder os hvert år til at høre dem.

Fredensborg Musikskole er med for første gang, men det bliver uden tvivl ikke den sidste. Glæd dig til at høre deres begejstring.

Fredensborg Byorkester har flere gange åbnet Byens Dag med vellyd. I år er det dem, der sætter punktum for dagens koncertoplevelser.

Humlebæk Kirke står bag BYENS DAG

Vi vil gerne støtte fællesskabet i Humlebæk ved at være vært for denne dag, vi har afholdt hvert år siden 2013. Kirken har nogle egnede faciliteter ved Torpen Kapel, som vi gerne vil benytte til dette gode formål.

Overskuddet fra arrangementet, dvs. fra udlejning af standpladser, lotteriet samt salget fra Kirke Cafeen går direkte til Julehjælpen i Humlebæk. Sidste år var bidraget til Julehjælpen rigtig flot. I år bliver det sikkert endnu større.

Har du spørgsmål, så ring på 49 19 06 15.

Velkommen på Byens Dag.