BYENS DAG 2021 lørdag 18. september kl. 11-15

Den helt store familiedag - en hyldest til fællesskabet i Humlebæk

Kom tredje lørdag i september kl. 11-15 til den årlige familesjove, hygge, hoppe, lytte, smage og shoppedag. Vær sammen med de mere end 1.000 humlebækkere, der plejer at nyde lørdagen i og omkring Torpen Kapel.  Det er nu 8. gang, vi holder Byens Dag.  Glæd dig til hoppekirken, stribevis af koncerter i kapellet, loppemarked, børnesjov og masser af kaffe, kage og lækkerier i boderne. Vær med til at gøre den festlig.

Hvert år har de mere end 1.000 besøgende en dejlig dag! Og der blev samlet rigtig mange penge ind til Humlebæk Kirkes Julehjælp, der hver tildeles familier i Humlebæk, som har brug for lidt økonomisk støtte.

Vil du have standplads på Byens Dag?

Du kan bruge standen til at sælge popcorn, pileflet, æblehøsten, børnenes brugte legetøj. Er du erhvervsdrivende, så brug standen til at sælge varer, uddele smagsprøver og reklamere for din forretning. Sportsklubber kan afholde småkonkurrencer og finder nye medlemmer. Ja, der er mange muligheder.

Standarealerne er lige store og er alle placeret på græsset i alleen op til kapellet.  Standene tildeles efter først til mølle princippet.

Prisen for en standplads er kr. 50,-

Bestil og betal for stand her nu!

Underholdning for børnene

Børn sidder og ser på tryllekunstnerHvert år har vi sørget for særlig underholdning for børnene. Hvad det bliver, varierer fra år til år. Nogle år har det været pony-rdining eller tryllekunst eller ballonsjov eller ... Gad vide, hvad der kommer til at ske af løjer i år?

Hoppekirken er et hit

Hoppekirken ved Byens DagHoppekirken er nok det, børnene husker bedst fra år til år.  Med rutchebane fra kirketårnet og et kirker-ummet til at hoppe i.  Hundredevis af børn og rigtig mange forældre rutcher i løbet af Byens Dag. Hoppekirken er konstant overvåget af kvalificeret kirke-personale. Blæser det for meget, er vi desværre nødt til at holde hoppekirken lukket, men det er heldigvis ikke været nødvendigt endnu.

Husk, voksne må også få en tur ... eller to.

Godbidder og røverkøb ved de mange boder

Stand med syltetøj på Byens DagDet er sjovt at gå på opdagelse og shoppe i en af de mange boder på Byens Dag.

Måske har du selv lyst til at få en bod. I boden kan du sælge dine varer som erhvervs-drivende eller din hjemmelavede marmelade som privatperson. Organisationer, foreninger og klubber kan gøre god reklame for sig selv, hverve nye medlemmer og sælge produkter eller oplevelser for at samle penge ind til deres arbejde.

​Koncerter i kapellet hver time

Fløjtenist i orkester, der optræder på Byens DagI år kan du opleve tre koncerter og noget helt nyt:

11:15  Fredensborg Byorkester

12:15  Råcreme

13:00  Strengeleg

14:00  ”Te i Torpen LIVE” ”Kirke og kunst” m/Annette Flensborg, kunster

Mens du lytter, kan du sidde og kigge på den lokale kunst, der er udstillet langs væggene i kapellet. Udenfor på pladsen kan du hygge dig i cafeen med kaffe og hjemmebag for næsten ingen penge! Overskuddet fra boden går også til julehjælpen.

"Te på Torpen" LIVE

Arrangementerne i kapellet rundes i år af med "Te på Torpen", hvor præsterne har inviteret Annette Flensborg ind til en rundbordsdiskussion om kirke og kunst..

Tidligere udgaver af "Te på Torpen" har været optagelser, som kunne streames. Nu har du muligheden for at se og høre live.

Humlebæk Kirke står bag BYENS DAG

Vi vil gerne støtte fællesskabet i Humlebæk ved at være vært for denne dag. Det er i år sjette gang, og vi håber, det kan blive en fast tradition for mange, at være med til denne årlige sen-sommerbegivenhed. Kirken har nogle egnede faciliteter ved Torpen Kapel, som vi gerne vil benytte til dette gode formål.

Overskuddet fra arrangementet, dvs. fra udlejning af standpladser samt salget fra Kirke Cafeen går direkte til Julehjælpen i Humlebæk. Sidste år var bidraget til Julehjælpen rigtig flot. I år bliver det sikkert endnu større.

Har du spørgsmål, så ring på 49 19 06 15.

Velkommen på Byens Dag.