Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

BYENS DAG 2021 anden lørdag i september kl. 11-14.30

På gensyn til Byens Dag i 2021

VI HAR VALG AT UDSÆTTE BYENS DAG 2020 GRUNDET COVID-19

Den helt store familiedag - en hyldest til fællesskabet i Humlebæk

Kom anden lørdag i september kl. 11-14.30 til den årlige familesjove, hygge, hoppe, lytte, smage og shoppedag. Vær sammen med de mere end 1.000 humlebækkere, der plejer at nyde lørdagen i og omkring Torpen Kapel.  Det er nu sjete gang, vi holder Byens Dag.  Igen i år vil  det v årære muligt at købe sandwich. Du kan også prøve vores hoppekirke, en herlig aktivitet for små og lidt større. Vær med til at gøre den festlig. Se hvor festligt det var sidste år.

 

 

Godbidder og røverkøb

I boden kan du sælge dine varer som erhvervsdrivende eller din hjemmelavede marmelade som privatperson. Foreninger og organisationer kan gøre god reklame for sig selv og hverve nye medlemmer og sælge produkter eller oplevelser for at samle penge ind til deres arbejde.

                                                                                             

Koncerter hver time

Mens du lytter, kan du sidde og kigge på den lokale kunst, der er udstillet langs væggene i kapellet. Udenfor på pladsen kan du hygge dig i cafeen med kaffe og hjemmebag for næsten ingen penge! Overskuddet fra boden går også til julehjælpen. Koncert

 

Trylleri

Igen i år kan børnene glæde sig til tryllekunstner Chano, der underholder med ballondyr og tryllerier.

 

 

Sidste år havde omkring 1.000 besøgende en dejlig dag! Og der blev samlet rigtig mange penge ind til Humlebæk Kirkes Julehjælp, der hver jul tildeles familier i Humlebæk, der har brug for lidt økonomisk støtte til juleglæden.

Hovedprogram for Byens Dag

kl. 11.00

Åbning.

 

Pladsen

kl. 12.00

 

Kapellet

Kl.13.00

 

Kapellet

Kl.14.00

 

Kapellet

 

Kirke Cafeen holder åbent mellem kl. 11.05 og kl 14.00.  Husk! Pengene går ubeskåret til Julehjælpen i Humlebæk

 

 

 

Hoppekirke: En hoppeborg formet som en kirke lige til at springe i og rutsje i

Lotteri. Byens butikker og håndværkere donerer masser af flotte præmier. Salget af lodder til lotteriet starter, når Kirke Cafeen åbner

 

 

 

Pladsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du have standplads på Byens Dag?

I boden kan du sælge dine varer som erhvervsdrivende eller din hjemmelavede marmelade som privatperson. Foreninger og organisationer kan gøre god reklame for sig selv og hverve nye medlemmer og sælge produkter eller oplevelser for at samle penge ind til deres arbejde.

Standarealerne er lige store og er alle placeret på græsset i alleen op til kapellet.  Standene tildeles efter først til mølle princippet.

  • Prisen for en standplads er kr. 50,-
  • Ønsker du strøm på standen er merprisen kr. 150,-

Standen er først bestilt, når tilmeldingen er registreret, og indbetaling er modtaget på følgende bankkonto:

Bank: 3543
Konto: 0011259928

Humlebæk Kirke står bag BYENS DAG

Vi vil gerne støtte fællesskabet i Humlebæk ved at være vært for denne dag. Det er i år sjete gang, og vi håber, det kan blive en fast tradition for mange, at være med tuil denne årlige sensommerbegivenhed. Kirken har nogle egnede faciliteter ved Torpen Kapel, som vi gerne vil benytte til dette gode formål.

Overskuddet fra arrangementet, dvs. fra udlejning af standpladser samt salget fra Kirke Cafeen går direkte til Julehjælpen i Humlebæk. Sidste år var bidraget til Julehjælpen rigtig flot. I år bliver det sikkert endnu større.

Har du spørgsmål, så ring på 49 19 06 15.

Menighedsråd og præster ved Humlebæk Kirke