Sangaftner i Torpen Kapel

Vokalerne, som er en sanggruppe på syv sangere, indtager Torpen Kapel med fællessange og med Vokalernes egne korsatser. Vokalernes sangere vil motivere diverse skønne højskolesange, som vi så synger sammen med klaverakkompagnement. Indimellem fællessangene, som også vil inkludere nogle af de helt nye sange i Højskolesangbogen, vil Vokalerne øse af deres blandede repertoire, mest i den rytmiske genre, der omhandler livet, døden og kærligheden.

Vokalerne er grundlagt af Rikke Forchhammer, hun leder gruppen og synger selv med. Fire af sangerne, Claus Levinsen, Gert Uttenthal Jensen, Bent Laub Faaborg og Anemone Kiethon er fra Hillerød. Anne Reinholdt Rom, Marianne Søholm Iversen og Rikke bor i Espergærde, og til den ugentlige øveaften mødes de i hendes hjem.

”Det er skønt at være del af en så sangglad og dygtig gruppe. I vil som publikum opleve dygtige sangere med stor smittende sangglæde med et blandet repertoire,” fortæller Rikke, der er tidligere musiklærer og forstander på Krogerup Højskole samt leder af vokalgruppen Baobab Sisters, som synger sydafrikanske sange.

Vi har fornøjelsen af Vokalerne to gange i løbet af efteråret 2022.

   Sangaftner i Torpen Kapel