Morgensang med morgenmad

Kom til Morgensang og morgenmad en fredag hver måned kl. 9.00 - 10.30 i sognegården. Vi holder en pausefrem til  2. september 2022, hvorefter de  hyggelige morgener fortsætter frem til julemåneden.

Kirkens organist, Erik Rølling, vil tage et udvalg af salmer og sange med under armen og vil spille til fællessang. Der vil blive rig mulighed for at få talt med hinanden om stort og småt over morgenmaden, som en gruppe af kirkens frivillige vil stå for.

Arrangementet er gratis, men af hensyn til indkøb skal du tilmelde dig arrangementet den konkrete dag i kalenderen nedenfor senest 2 dage i forvejen.

Kontaktperson: Birgitte Mouritzen: birgitte.mouritzen@gmail.com. SMS:  29 36 87 27 (kun sms)