Babyrytmik og salmesang

Humlebæk Kirke tilbyder alle småbørn og deres forældre at deltage i babyrytmik. Normalt foregår det fredage kl 10-11 i Sognegården på Gl. Torpenvej 26.

Hold 1, som foreløbigt er virtuelt pga coronasituationen, kører indtil d. 19/3 2021 og her kan alle være med, selvom man ikke har været med fra starten. Der bliver hver uge sendt en ny babyrytmikvideo ud på mail mm, som man kan bruge derhjemme når det passer. Desuden kan man komme med i vores facebookgruppe, hvor alle videoerne vil ligge tilgængelig.

Hold 2 kører fra d. 9/4-18/6 2021

Man kan tilmelde sig ved at skrive til: rebeckameide@gmail.com

Rebecka Melchior Eide er tilbage som lærer i babyrytmik.

Hun er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og har undervist i babyrytmik i Humlebæk Kirke siden 2006.

Bevægelse og sang

Vores dygtige underviser Rebecka Melchior Eide tager imod hver tirsdag formiddag kl. 11-12 i Sognegården på Gammel Torpenvej 26. Her laver I sanglege sammen med jeres babyer, som får en masse ud af det musikalske sammen med jer.

Godt for børnene

Sang og musik, der indlæres tidligt, ligger gemt i dit barn som noget trygt og godt. Det påvirker sproget selv hos helt små børn, både kropssproget men også sprogindlæringen senere hen. Derfor kan du give dit barn noget værdifuldt med sig i livet ved at synge og spille med Anne Sophie og de andre forældre.

Te og kaffe bagefter

Bagefter er der mulighed for at nyde kaffe og te, som kirken stiller frem til jer.

Hver tirsdag

Der er sædvanligvis 3 hold i løbet af året. Et fra januar til slut marts, et fra  og et midt april til midt juni og sidste hold, som løber fra slut august til start november.

Babyrytmik uge 9

Tag med Rebecka til online babyrytmik, men følg først med hende en lille rundtur i sognet.