Vil du være minikonfirmand i Humlebæk Kirke?

Du kan være med til at overnatte i Humlebæk Kirke og komme på natløb på kirkegården. Og se nærmere på orglet og prædikestolen. Vi skal fortælle historier, synge og lege og lære hinanden at kende selvfølgelig - det glæder vi os allermest til.

Vi ses 7 onsdage. Første gang onsdag d. 9. februar og sidste gang er onsdag d. 30. marts (Vi ses ikke i uge 7)

Vi ses også til familiegudstjenesten søndag d. 3. april kl. 14.00. Det er nemlig afslutningen på forløbet.

Overnatningen i kirken er fredag d. 1. april fra kl. 18.00

Forløbet henvender sig til børn i 3. klasse. Børnene vil blive hentet i bus ved SFO’en af vores medhjælper Anne Sophie omkring kl. 14 og kørt tilbage, så de er ved SFO’en igen ca. 16.30.

Deltagelsen er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding sker via hjemmesiden.

Vi glæder os til at have det sjovt sammen med dig.

Minikonfirmandkalenderen

Der er ingen begivenheder.