Babyrytmik og Salmesang i Torpen Kape

 

Vi må desværre beklage at vi ikke kan afholde Babyrytmik og Salmesang i vintersæsonnen som ellers lovet. Vi vender tilbage her på siden, når næste hold oprettes.

 

 

Alle småbørn  fra 2 til 10 måneder og deres forældre er velkomne til Humlebæk Kirke "Babyrytmik og Samlesang," tirsdage kl. 10-11 i Torpen Kapel, Nederste Torpenvej 3, 3050 Humlebæk.

Vi synger både børnesange og salmer, og veksler mellem det stille, inderlige, og det sjove, udadvendte. Desuden mellem det stillesiddende og bevægelse og dans. 

Sæsontilmelding er nødvendig. I alt 10 gange per sæson. Pris inklusive Baby-salmebogen kr. 200,00, der betales ved tilmelding.

2023 EFTERÅR sæsonstart: 12. september 2023

 

 

 

Anne Sophie von Westen

Anne Sofie von Westen (Babyrytmiklærer)

Jeg er kirkesanger og har varetaget babyrytmik og salmesang i forskellige kirker de sidste 5 år. Derudover arbejder jeg som musikterapeut på et plejehjem.

Jeg elsker arbejdet med musik og mennesker og den intense nærhed der kan opstå mellem mennesker via musikken - Her mellem mor/far og barn. Man behøver ikke at være musikalsk eller synge rent. Baby elsker allermest at høre mors og fars sangstemme anset, hvordan de synger.

 

   Babyrytmik og samlesang