Humlebæk Kirkegård og Torpen Kirkegård

Humlebæk sogn driver to smukke kirkegårde, hvis historie og forskellighed giver mulighed for finde et gravsted, der harmonerer med ønsker og smag. Det gør også kirkegårdene til en smuk oplevelse for dem, der kommer på besøg.

Virtuel rundtur på Humlebæk Kirkegård

Klik kortet og tag en virtuel rundtur på den smukke kirkegård og kig ind i Humlebæk Kirke. Eller scan koden med din telefon.

Find Humlebæk Kirkegård og kirkegårdskontoret

Humlebæk Kirkegård
Humlebæk Strandvej 21A
3050 Humlebæk

Følg skiltet til mandskabsbygningen bag kirken

Kontortid:
Mandag til torsdag mellem kl. 10.00 og 12.00
Fredag kun telefonisk mellem kl. 10.00 og 12.00

Find Torpen Kapel

Torpen Kirkegård
Nederste Torpenvej 3A
3050 Humlebæk

Find det gravsted, du søger

Søger du et gravsted på en pårørende eller én, du kender, så klik et af linkene og find nemt gravstedet på kortet.

Find gravsted på Humlebæk Kirkegård

Find gravsted på Torpen Kirkegård

Vælg det helt rigtige gravsted

Hvordan skal gravstedet være. Ønskes et traditionelt gravsted med gravsten og hæk omkring, skal det være  langs søkanten, eller foretrækkes anonymitet i fællesplænen? Humlebæk Kirkegård og Torpen Kirkegård tilbyder tolv meget forskellige gravdstedsløsninger.

Klik videre og se dem alle tolv.

Ophavsret: