Begivenheden har allerede fundet sted.

Drop in-dåb i Egedal Kirke for alle i Humlebæk

Lørdag d. 9. oktober 2021, Kl. 10:00 til kl. 14:00
Egedal kirke, Egedalsvej 3, 2980 Kokkedal
præster fra Humlebæk og resten af Fredensborg Provsti

Drop-in dåb i Egedal Kirke, Kokkedal, lørdag den 9. oktober kl 10-15.

Alle, der har lyst til at blive døbt, er velkomne til drop-in dåb i Egedal Kirke, Kokkedal, lørdag den 9. oktober kl. 10-15.

Der er ingen tilmelding - medbring blot billed-ID (og gerne navneattest) - og forældres samtykke, hvis du er under 18 år.

Du kan vælge at tage dåbsvidner med, men du kan også komme alene – så stiller vi dåbsvidner til rådighed.

Selve dåbsritualet er det samme som ved en almindelig dåb, og du får din dåbsattest med hjem i hånden efter dåben. Hele forløbet tager en times tid, men bemærk, at der kan opstå kødannelse i tilfælde af mange  samtidige ankomster.

Vores dygtige organister vil spille afdæmpet stemningsmusik undervejs, og der vil være en gave til den døbte og en forfriskning til alle efter dåbsritualet.

Vi glæder os til denne særlige begivenhed, og vi håber at I vil sprede det gode budskab: alle der vil, kan blive døbt!

Findvej med Google