Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sangaften i Torpen Kapel

Dato
Onsdag d. 13. oktober 2021, kl. 19:30
Sted
Torpen Kapel, Nederste Torpenvej 3B, 3050 Humlebæk
Medvirkende
Lasse & Erik
Pris
Gratis

Så syng da, Danmark! 

Tre aftener med fokus på fællessang og fortællinger, hvor vi sammen hylder den danske sangskat i dens forskellige afskygninger. 

Vi vil henover tre aftener i efteråret hylde sangen og fællessangen gennem en kombination af fællessange, enkelte solosange og foredrag, hvor vi kommer rundt om tre udvalgte temaer. 

Første aften (onsdag d. 8. september kl. 19.30) har Højskolesangbogen som omdrejningspunkt. Vi synger i fællesskab løs af både de gamle og de nye sange. Vi hører om Højskolesangbogens historie og om hvorfor, det er så godt for os at synge sammen. Og så kommer Aksel Schiøtz muligvis et smut forbi. 

Anden aften (onsdag d. 13. oktober kl. 19.30) har overskriften ’Film og revy’. På denne aften dykker vi ned i klassikere fra den danske film- og revyscene. Vi går i både Poul Reichardts og Poul Henningsens fodspor, vi hører historier fra scenen og synger sammen af de store klassikere. 

Tredje aften (onsdag d. 17. november kl. 19.30) er en hyldest til aftenstemningen. Morgensangen har de senere år fået en renæssance på både skoler, efterskoler, højskoler, arbejdspladser m.m. - og gudskelov for det! Men aftensangen er næsten glemt. Det vil vi forsøge at kompensere for ved at tage fat i de bedste og mest elskede aftensange og i fællesskab lade roen sænke sig.  

Erik Andersen er uddannet sanger og musiker og har igennem mange år arbejdet som udøvende sanger inden for både rytmisk og klassisk musik samt musical. Han har undervist på en række højskoler i Danmark og på Det Fynske Musikkonservatorium og giver desuden privatundervisning i sang og stemmeteknik. 

Lasse Skovgaard er uddannet musikpædagog og organist samt PhD i sundhedsvidenskab. Han er en flittig foredragsholder med speciale i fællessang og sangens betydningen for sundheden. Han har som komponist to sange med i den nye 19.udgave af Højskolesangbogen.