Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSKUDT Med en cello bagpå – koncert og fortælling fra København til Skagen med Ida Riegels

Onsdag d. 10. februar 2021, kl. 19:00
Humlebæk Strandvej, Humlebæk Strandvej 21A, 3050 Humlebæk

Mød cellisten og cyklisten Ida Riegels på hendes koncerttur på cykel gennem Danmark. Turen startede med åbningskoncert i Helligåndskirken i København, og ca. en måned og 500 km senere er hun fremme i Skagen.Undervejs gør hun holdt og giver koncert 39 steder langs ruten. På slotte, i kirker og bl.a. også for 5 æsler på Djursland. Ida Riegels, der har besøgt Humlebæk før, er uddannet fra Det Kongelige Danske musikkonservatorium i København og har turneret i mange dele af verden. De seneste år har hun bl.a. optrådt i USA, Indien og Japan, rejst i Bachs fodspor gennem Tyskland og gennemført en koncerttur på cykel hele vejen langs Rhinen op gennem Europa.