Babyrytmik og Salmesang i Torpen Kapel

Alle småbørn  fra 2 til 10 måneder og deres forældre er velkomne til Humlebæk Kirke "Babyrytmik og Samlesang," tirsdage kl. 11-12 i Torpen Kapel, Nederste Torpenvej 3, 3050 Humlebæk.

Vi synger både børnesange og salmer, og veksler mellem det stille, inderlige, og det sjove, udadvendte. Desuden mellem det stillesiddende og bevægelse og dans.

Sæsontilmelding er nødvendig. I alt 8 gange per sæson. Pris inklusive Baby-salmebogen kr. 200,00, der betales ved tilmelding.

2022 VINTER sæson: 25. januar til 22. marts (ferie i uge 7)

2022 FORÅR sæson:  26. april til 14. juni.

Tilmelding og betaling sker alene ved nedenstående tilmeldingsformularer.

Anne Sophie von Westen

Anne Sofie von Westen (Babyrytmiklærer)Jeg er kirkesanger og har varetaget babyrytmik og salmesang i forskellige kirker de sidste 5 år. Derudover arbejder jeg som musikterapeut på et
plejehjem.

Jeg elsker arbejdet med musik og mennesker og den intense nærhed der kan opstå mellem mennesker via musikken - Her mellem mor/far og barn. Man behøver ikke at være musikalsk eller synge rent. Baby elsker allermest at høre mors og fars sangstemme anset, hvordan de synger.