Resultatet fra valgforsamlingen 15. september

Følgende 11 personer er valgt til menighedsrådet ved valgforsamlingen i Torpen Kapel tirsdag den 15. september 2020. Medlemmerne er listet i rækkefølge, således at personen med flest stemmer er listet øverst:

1. Claus Due
  2. Sebastian Bregning
  3. Helge Jacobsen
  4. Bente Have Kildeby
  5. Gurli Petersen
  6. Anders Morten Christoffersen
  7. Hanne Nyhegn
  8. Gerda Bender Jakobsen
  9. Torben Wahlers
  10. Hans Ole Skovsgård
  11. Merete Øst Vejbæk

Følgende 3 personer er valgt som stedfortrædere til menighedsrådet. Stedfortræderne er listet i rækkefølge, således at stedfortræderen med flest stemmer er listet øverst:

1. Susanne Dam Poulsen
  2. Niels-Kristian Hersoug
  3. Isabel Carlander

Det nye menighedsråd tiltræder første søndag i advent, dvs. søndag den 29. november, med mindre der senest 4 uger efter valgforsamlingen indgives en alternativ kandidatliste, der dermed udløser afstemningsvalg.

Hvad laver et menighedsråd?

Sognets kirkelige og administrative anliggender styres af menighedsrådet. Hovedopgaverne er:

• At administrere kirkens bygninger, dvs. kirker, kirkegårde, præstegårde og sognegårde
  • At forestå sognets økonomi gennem budgetter, regnskaber og økonomistyring
  • At medvirke ved ansættelse af sognets præster
  • At være arbejdsgiver for kirkens ansatte ud over præsterne
  • At deltage i valg af provstiudvalg og stiftsråd
  • At styrke kirkens liv og vækst
  • At synliggøre kirken og dens arbejde

Måske har du også lyst til at varetage en af de spændende poster i rådet: Formand, næstformand, kasserer, kirkeværge (ansvar for kirkens bygninger), kontaktperson (kontakten til medarbejderne), ligesom du kan deltage i eller være formand for nogle af rådets udvalg.

Hvorfor går du i kirke?

Klik her og læs valgavisen.

Der er udarbejdet i fællesskab af alle de syv sogne i Fredensborg Provstis forud for valget til menighedsrådet tirsdag den 15. september 2020.

Valgavisen er også udsendt sammen med Uge-Nyt og kan hentes både i kirken og  i sognegården.